Eerste gasten erg enthousiast

Binnen een dag nadat onze B&B online was gezet, hadden we de eerste boeking binnen. Hieronder de reactie van onze eerste gasten, ook na te lezen op bedandbreakfast.nl 

Voortreffelijk : 9,6

Positieve ervaringen
We bleken de allereerste bezoekers van deze B&B maar het overtrof onze verwachtingen! Prachtig! In een mooie, rustige omgeving (perfecte locatie) troffen we een gezellige, ruime en sfeervolle kamer aan (apart woon/slaapdeel). En sauna! Zeer vriendelijke gastheer. Uitstekend wandelen en fietsen in de omgeving en Arnhem en Nijmegen liggen op steenworpafstand.  Maar de rust en de natuur om het huisje heen zijn echt heerlijk. Ontbijt was goed en een genot te nuttigen in de prachtige tuin. TOP!!Verbeterpunt(en)
Omdat ze net begonnen zijn alles nog splinternieuw dus weinig verbeterpunten. Enige misschien de ietwat dunne gordijntjes, in de zomer dus erg licht al op de kamer ’s ochtends vroeg. Verder niks, gewoon heerlijk plekje!

review toegevoegd door
Bert uit Meppel, Nederland (08-06-2015)

 

Uiteraard zijn wij zeer tevreden met deze beoordeling, een teken dat we op de goede weg zijn.