Alle berichten van admin

Verbeterde service: weerstation voor onze gasten

Per 20 oktober heeft onze B&B een nieuwe service voor onze gasten: een fietsweerstation 2.0. Dit unieke weerstation, ontwikkeld in Engeland, werkt 365 dagen per jaar, gebruikt geen batterijen, is onverwoestbaar en zorgt ervoor dat je vrolijk aan je fietstocht begint. Er zijn diverse varianten van in omloop, met kleine stenen, grote zwerfkeien in orkaangebieden, met dennenappels en sommigen meten zelfs de temperatuur. Als je namelijk de steen ziet smelten, kun je erop vertrouwen dat we een extreme hittegolf hebben.

weerstation1 weerstation2

Zeer bijzondere gasten…

Afgelopen week hadden we pa en ma met vijf kinderen te logeren in onze B&B. De ouders vlogen af en aan met wormen, stukjes kers, rupsen…
Vanwege de hittegolf heeft de gastheer ze af en toe voorzien van water met een druppelende spons, onder het motto: “help de vogels de zomer door”.
Op een dag ging de oudste zoon op het rand van het nest zitten en dacht dat ie kon vliegen….
De broertjes en zusjes volgden zijn voorbeeld en al snel scharrelden er 4 jonge merels door de tuin, de ouders als waakhonden om hen heen, o.a. om een jonge sperwer uit de buurt te houden. De benjamin bleef achter, ze zouden hem toch niet vergeten?
Na een halve dag voeren met water, kersen en een stukje vlees, was ook die voldoende aangesterkt om de sprong te wagen….
Op dit moment zie je schijnbaar volwassen merels driftig in het gras pikken, op zoek naar wormen. Vliegen kunnen ze nog niet zo goed, temeer omdat de staart nog lang niet volgroeid is.

Ben benieuwd naar het review van deze gasten, ik heb ze tenslotte erg vertroeteld…….

merel

Nog meer goede beoordelingen…

Na ruim een maand open te zijn, hebben we inmiddels een tiental overnachtingen gehad, boven verwachting. Zonder uitzondering zijn alle gasten erg enthousiast, over onze plek, over de kamers, over de kersen, over de wijn, erg leuk om te horen allemaal.

Of zoals de familie Mertens het omschreef:
“Prachtige bed & breakfast met een rustige ligging! Van het bed tot de handdoeken, het heerlijke ontbijt tot de fles wijn. Zelfs een mobiele airco aangeschaft om de tropische nacht goed door te komen. Echt helemaal top, ga zo door!”
chantalmertens

 

 

 

Eerste gasten erg enthousiast

Binnen een dag nadat onze B&B online was gezet, hadden we de eerste boeking binnen. Hieronder de reactie van onze eerste gasten, ook na te lezen op bedandbreakfast.nl 

Voortreffelijk : 9,6

Positieve ervaringen
We bleken de allereerste bezoekers van deze B&B maar het overtrof onze verwachtingen! Prachtig! In een mooie, rustige omgeving (perfecte locatie) troffen we een gezellige, ruime en sfeervolle kamer aan (apart woon/slaapdeel). En sauna! Zeer vriendelijke gastheer. Uitstekend wandelen en fietsen in de omgeving en Arnhem en Nijmegen liggen op steenworpafstand.  Maar de rust en de natuur om het huisje heen zijn echt heerlijk. Ontbijt was goed en een genot te nuttigen in de prachtige tuin. TOP!!Verbeterpunt(en)
Omdat ze net begonnen zijn alles nog splinternieuw dus weinig verbeterpunten. Enige misschien de ietwat dunne gordijntjes, in de zomer dus erg licht al op de kamer ’s ochtends vroeg. Verder niks, gewoon heerlijk plekje!

review toegevoegd door
Bert uit Meppel, Nederland (08-06-2015)

 

Uiteraard zijn wij zeer tevreden met deze beoordeling, een teken dat we op de goede weg zijn.

We zijn open

Het is zover, we zijn open !

U kunt vanaf heden terecht voor een heerlijk verblijf
bij B&B Wijngaard de Zon.

specht